SUSHI ROTHEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1038 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Rothem. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 21:15 Altijd Heerlijke sushi, precies op tijd bezorgd
13 jul 2024 om 23:12 Heel lekker en top kwaliteit en op tijd thuis gekomen
13 jul 2024 om 19:12 De sushi werd 20 minuten te vroeg bezorgd en deze was niet compleet. Na bellen en aangeven dat ik dit raar vond werd gezegd dan eet je de rest maar eerst we komen straks het andere bezorgen.
7 jul 2024 om 22:17 Was heerlijk en heel snel geleverd
7 jul 2024 om 19:02 de sushi was heerlijk vers
5 jul 2024 om 22:42 Lekker gegeten, dankjewel! Rijst helemaal niet zompig zoals in andere review wordt beschreven (?). Vis en groenten vers. Netjes verzorgd.
30 jun 2024 om 23:55 Amazing, everything was so fresh and they gave us avocado rolls for free with the order. Fast delivery, nice guy. Thank you!
23 jun 2024 om 20:33 In een woord heerlijk
22 jun 2024 om 20:46 Het duurde meer dan twee uur voor er bezorgd werd, gebeld en kreeg te horen dat het druk was… de sushi was slecht van kwaliteit, rijst te gaar en inhoud zompig. Beter ergens anders bestellen! Prijs-Kwaliteit was dramatisch!!
16 jun 2024 om 0:44 Heerlijke sushi, perfect verpakt waarbij warme gerechten goed warm (en crispy!) blijven en vriendelijke en zorgvuldige bezorging. Uitstekend alternatief voor andere gesloten sushizaak. Aanrader!
8 jun 2024 om 16:00 Wij hadden sushi en shoarma besteld, sushi was top. Shoarma was heel erg vet, niet helemaal gaar, dus tegenvaller
1 jun 2024 om 20:54 Helaas 3 uur (!!!!) moeten wachten op de sushi. Was wel lekker, maar we hadden natuurlijk ook ongelooflijke honger