SUSHI ROTHEM

SUSHI ROTHEM Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 767 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Rothem. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 22:32 Echt heerlijke sushi’s
27 mei 2022 om 16:40 Snel en goed. Prima sushi.
22 mei 2022 om 20:37 Good as usual. But the fries and drinks where in the same back. The fries where wett and cold and the drinks not so cold anymore. The other food was great
15 mei 2022 om 21:17 Dik tevreden!
14 mei 2022 om 9:44 Eerste keer dat ik hier een bestelling deed. Wat een heerlijke sushi! Je proeft dat het vers is. Bezorging ook prima!
13 mei 2022 om 9:46 Helemaal perfect!
12 mei 2022 om 20:19 Meer gekregen als wat op de site stond . Vonden we totaal niet erg … super lekker gegeten , 1 klein puntje de sushi wat strakker inrollen . Sommige vielen zo uit elkaar . Wij bestellen zeker hier : hartelijk dank
11 mei 2022 om 8:51 Heel lekker en uitstekend verzorgd!
6 mei 2022 om 7:17 Friet speciaal zat er niet bij . En de shoarma schotel waren reepjes varkensvlees met shoarma kruiden over . Onlangs ook met de nasi echt niet smaakvol . Uk klaag nooit maar vind het gewoon niet lekker .
28 apr 2022 om 0:03 Echt de allerbeste en lekkerste sushi die je kunt bestellen. Vers, super goed op smaak en snel geleverd. Iedere keer weer een feestje.